Service Division Sjælland

Et førstehåndsindtryk er meget vigtigt, om det gælder mennesker eller firmaer

Erhvervsrengøring

Et førstehåndsindtryk er meget vigtigt, om det gælder mennesker eller firmaer. Vi hos SDS sørger for at jeres indgangsparti altid fremstår præsentabelt, både for jeres egne medarbejdere samt jeres gæster.
Vi sørger for at den oplevelse som indgangspartiet giver, følger medarbejdere som kunder gennem hele jeres byggeri, fra reception, gangarealer, kontorer, mødelokaler, kantiner og toiletfaciliteter. Vi er af den holdning at et rent indeklima hos vores kunder, giver deres medarbejdere bedre velvære.
Vi hos SDS skal udover at levere fantastisk rengøring, også levere fleksibilitet. For vi ved godt at rengøring kan være en gene, med støj fra støvsugere, rengøringsvogne her og der. Derfor kommer vi og gør lige nøjagtigt når i som kunde ønsker det. Samtidig har vi hurtig udrykning hvis uheldet er ude, og der skal bruges ekstra rengøring her og nu.

Facility management

Vi ønsker at kunne servicere vores kunder med facility management. Det betyder, at I som kunde hos SDS kan holde fokus på jeres forretning. Vi kan levere alt inden for håndværk, pasning af grønne områder. Denne service udfører vi med egne dygtige medarbejdere, samt i samarbejde med et kæmpe netværk, som vi har stor tillid til kan løse netop jeres behov.

Du finder os på

SDS Service Division Sjælland
Maglemølle 25
4700 Næstved
CVR: 33756089

Kontakt os på

T: +45 7241 1001
E: info@s-ds.dk

Profil

Vi tilbyder professionel hjælp inden for vinduespolering, rengøring, ejendomsservice, kontorhuse samt domiciler.

© Copyright 2017