Erhvervsrengøring Amager

Erhvervsrengøring Amager

Vi løser alle opgaver inden for erhvervsrengøring store som små i hele Amager og på Sjælland.

Alle slags rengøringer på tværs af hele Sjælland

Uddannede medarbejdere med mange års erfaring

Opfyldning af forbrugsvarer, herunder toiletpapir, skraldeposer mm.

+400 faste kunder tager ikke fejl!

Hvordan ser vores proces ud?

Du skriver dine informationer ind i formularen til højre, hvorefter vi kontakter dig for vurdering af opgavens omfang inden for 48 timer.

Hvis der er behov for det, kommer vi gratis ud og besigtiger opgaven og tager en snak om dine behov for erhvervsrengøring.

Du modtager et uforpligtende tilbud skræddersyet efter dine behov.

Hvis du accepterer vores tilbud på din erhvervsrengøring, kommer vi ud og klarer de aftalte opgaver på det aftalte tidspunkt og evt. med de aftalte intervaller.

Hvis rengøringen har levet op til din standard, sender vi en faktura enten månedligt eller efter hver rengøring alt efter, hvad vi har aftalt.

Få lavet en gratis uforpligtende prisberegning på erhvervsrengøring
Gør som + 0 andre virksomheder!


  Erfarne indenfor erhvervsrengøring på følgende områder

  Kontorrengøring

  Kontorfællesskaber

  Mødelokaler

  Køkken og kantine

  Toiletfaciliteter

  Industrirengøring

  Lagerrengøring

  Produktionsrengøring

  Klinisk rengøring

  Hotelrengøring

  Institutionsrengøring

  Rengøring af skoler

  Rengøring af børnehaver

  Rengørinf af vuggestuer

  Offentlige institutioner

  Rengøring af udlejningsejendomme

  Sommerhusrengøring

  Lejlighedsrengøring

  Slutrengøring/Flytterengøring

  Rengøring Airbnb

  Klinik/salon rengøring

  Rengøring hos tandlæge

  Rengøring af klinik

  Rengøring af salon

  Rengøring hos kosmetolog

  Butiksrengøring

  Showroomrengøring

  Butiksrengøring

  Rengøring af baglokaler

  Rengøring af personalerum

  Ad-hoc rengøring

  Rengøring efter rotter

  Rengøring efter fest/event

  Rengøring efter vandskade

  Rengøring af dødsbo

  Fremragende

  Vi er meget tilfredse med vores faste rengøringsaftale af vores kontor. Det er skøn at møde ind til ordnede forhold!

  Kasper Laursen

  Super god service, ekstremt punktlige, og et rigtig flot arbejde.

  Kristoffer Lillelund

  Super fed oplevelse og virkelig godt arbejde

  Patrick Kjær

  Super flot arbejde, kan stærkt anbefales.

  T BA

  Fremragende

  5-stjerner på Google

  De mest stillede spørgsmål om vores erhvervsrengøring

  Nej. Hos SDS har vi ikke binding på vores services. Hvis du vil opsige din faste rengøringsaftale kan du bare kontakte os og opsige aftalen.

  SDS tager imod opgaver på hele Sjælland, Møn og Lolland-Falster. 

  Ja. Vi tilbyder faste aftaler på alle former for rengøring uanset. Du kan selv vælge dit interval og om der er nogle opgaver, som ikke skal være faste, men bare ad-hoc.

  Hvis du ikke er tilfreds med din rengøring har vi heldigvis tilfredshedsgaranti. Vi kommer igen inden for 2 timer og sørger for at rette fejl, så du får en tilfredsstillende rengøring.

  Varigheden på en erhvervsrengøring varierer ud fra opgavens omfang. En erhvervsrengøring kan tage alt fra 30 minutter til 2 timer. Kontakt os for at få et estimat på, hvor lang tid en erhvervsrengøring vil tage hos dig.

  Ja, vi tilbyder også at fylde jeres forbrugsvarer op efter behov. På den måde kan du slippe for at tænke på om der er papir på toilettet og om skraldeposen er blevet tømt.

  Det varierer afhængigt af opgaven og lokationen, men normalt kan vi sende et rengøringshold ud med en relativ kort varsel. Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne i din situation.

  Når vi skal udregne et tilbud kigger vi på mange faktorer som f.eks. antal kvadratmeter, tidspunkt på dagen, intervallet for rengøring, hvilken for for rengøring og flere ting. 

  Hvis du vil have et skræddersyet uforpligtende tilbud til dig kan du nemt skrive dine oplysninger herunder, hvorefter du vil blive kontaktet af en af vores rengøringskonsulenter.

  Gør din arbejdsplads renere - Bliv kontaktet idag!

   72 41 10 01
   info@s-ds.dk

   Hvorfor skal du have professionel erhvervsrengøring på Amager?

   Forbedret arbejdsmiljø

   At have et rent og velholdt arbejdsmiljø er afgørende for medarbejdernes velbefindende og produktivitet. Professionel erhvervsrengøring sikrer, at dit kontor eller arbejdsplads er fri for støv, skidt og bakterier. Dette kan reducere sygedage og øge medarbejdertilfredsheden.

   Professionelt udseende

   Dit arbejdsområde er ofte det første indtryk kunder eller klienter får af din virksomhed. En ren og velholdt arbejdsplads signalerer professionalisme og omtanke. Ved at investere i erhvervsrengøring, sikrer du, at dit firma altid fremstår indbydende og professionelt.

   Tids- og omkostnings-besparelse

   Selvom det kan virke som en ekstra udgift, kan outsourcing af rengøringsopgaver faktisk være en økonomisk fordel. Det frigiver tid for dine medarbejdere til at fokusere på deres arbejde, samtidig med at du undgår besværet ved selv at håndtere rengøringsudstyr og -materialer.

   Specialiseret rengøring af udstyr

   Vi bruger de bedste rengøringsmetoder og rengøringsmidler. Dette betyder en dybere og mere effektiv rengøring, som kan være svær at opnå med standard rengøringsmetoder. De er også uddannede i at håndtere forskellige typer overflader og rum, hvilket sikrer den højeste kvalitet af din rengøring.

   Rengøring af kontor

   Vi er specialister i rengøring af kontorer og kan hjælpe med alt fra vask til opfyldning af forbrugsvarer, så kontoret giver de bedste vilkår for de ansatte. Når du har et rent kontor, sikrer du dig også, at dine kunder der kommer forbi, får et godt indtryk af din virksomhed. Når vi laver kontorrengøring tilpasser vi det altid efter dine behov, så du får lige netop de løsning, som passer til dit kontor.

   Ejendomsservice

   Som specialister i rengøring hjælper vi selvfølgelig også med næsten alle former for ejendomsservice. Det gælder både indvendigt og udvendigt. Når det kommer til ejendomsservice, hjælper vi blandt andet med trappeopgange, kældergange, vaskerier, fælleshuse, vinduespolering, flytterengøring, vedligeholdelse af gulve m.m. Læs mere om vores ejendomsservice her.

   Vinduespudsning

   Vi har også specialister i vinduespudsning, som kan hjælpe dig med dine vinduespudseropgaver i alle størrelser. Vi foretager vinduespoleringer både indvendigt og udvendigt af alle slags vinduer for at imødekomme dine behov for vinduespudsning. Vi kan også kombinere vinduespudsningen med andre rengøringsopgaver, herunder ejendomsservice og rengøring af erhvervsmål.

   Erhvervsrengøring Amager

   Vi hjælper med alle former for erhvervsrengøring og har mange forskellige fokusområder, så vi kan dække hele dit behov for erhvervsrengøring, så du slipper for at bruge tid på at tænke på din erhvervsrengøring af kontor, lejlighed, produktion, klinik eller lignende. Vores erhvervsrengøring sørger for, at dine faciliteter skinner og er præsenterede på den bedst mulige måde over for dine kunder, ansatte og samarbejdspartnere. 

   Erhvervsrengøring af produktion

   I en produktion er det vigtigt, at der altid er rent, så virksomheden lever op til hygiejnestandarderne på området. Derfor hjælper vi også til med rengøring af din produktion på alle de nødvendige områder.  Erhvervsrengøring af produktion er en fleksibel opgave, hvor vi kommer forbi lige når det passer bedst ind til jeres behov. 

   Erhvervsrengøring klinik

   Vi sørger for, at din klinik er helt ren, så dine kunder får den bedste oplevelse af klinikken. Med en erhvervsrengøring af klinik får du alt hvad du skal bruge for at få en skinnene ren klinik.

   Slutrengøring

   Der er ikke en slutrengøring vi ikke kan tage. Uanset om det er et nybygget hus, som skal have en slutrengøring inden de nye beboere skal flytte ind eller om det drejer sig om et sommerhus/lejelejlighed, som skal have en endelig slutrengøring efter lejemålet. Så kan vi hjælpe, så du igen kan få et skinnene rent hus, som står klar til de næste, som skal flytte ind. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på slutrengøring.

   Kontorrengøring Amager

   Vi er eksperter inden for kontorrengøring og tilbyder en bred vifte af tjenester, der spænder fra grundlæggende rengøring til forsyning af forbrugsvarer, alt sammen med det formål at skabe optimale arbejdsforhold for dine medarbejdere. Et rent kontormiljø sikrer ikke kun tilfredse medarbejdere, men det giver også et positivt indtryk over for dine besøgende og kunder. Vores tilgang til kontorrengøring er skræddersyet til dine specifikke behov, så du får en løsning, der passer perfekt til dit kontor.

   Få en gratis uforpligtende prisberegning på din erhvervsrengøring!

   Skriv dine oplysninger ind og beskriv, hvad vi kan hjælpe dig med nedenfor. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.


    Få lavet en gratis uforpligtende prisberegning på din rengøring!

    Skriv dine oplysninger ind og beskriv, hvad vi kan hjælpe dig med nedenfor. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.