SDS er erhvervslivets effektive rengøringsfirma

SDS er erhvervslivets effektive rengøringsfirma

SDS rengøring har størrelsen til at løse alle opgaver
Oplev den ultimative rengøringsløsning med SDS. Vi er din sikre samarbejdspartner for en problemfri rengøring.

SDS rengøring er resultatet af en stærk fusion mellem tre større rengøringsfirmaer – og et førende gulvfirma, der er specialister i gulvafhøvling, gulvslibning, opskuring samt polishbehandling af linoleum og terrazzo gulve.

Denne sammensmeltning har givet os en position som en af de stærkeste spillere inden for vores branche, og vi garanterer, at vores service altid overstiger dine forventninger.

Vi kontrollerer de aftalte kvalitetsstandarder
Vores synlighed og forpligtelse til at levere topkvalitet hver eneste gang, definerer os som en professionel samarbejdsparter. SDS rengøring skaber merværdi ved at gennemføre regelmæssige kontrolbesøg for at sikre, at vores ydelser altid opfylder og helst overgår de aftalte kvalitetsstandarder. Vi er stolte af vores koncept, der i mere end 20 år har givet os glade og tilfredse kunder.

Få adgang til eksklusive fordele
Som kunde hos SDS, Service Division Sjælland, får du adgang til en række eksklusive fordele. Vi tilbyder ikke kun rengøringstjenester, men leverer også gerne toiletartikler og forbrugsvarer til priser, der holder dit budget i skak. Dette er ikke bare en service; det er en investering i din effektivitet og besparelse af både tid og penge.

Velkommen til SDS
– hvor vi har rent fokus er på dig og din virksomhed. Oplev forskellen med SDS erhvervsrengøring i dag. Det gør din rengøring til en overskuelig og problemfri del af din hverdag.

Den bedste start på et samarbejde
er altid en god snak om dine ønsker og et godt tilbud.

Ring 7241 1001 eller send en mail på info@sd-s.dk

 

Vi klarer det hele
Vi tilbyder ligeledes løbende udskiftning af skraldeposer, opfyldning af toiletpapir, håndsæbe, papirhåndklæder og spritdispensere – alt med respekt og omtanke for miljøet.
SDS leverer også miljøvenlige forbrugsvarer, og tilbyder miljøvenligt toiletpapir og hygiejniske papirhåndklæder m.m. som genbrugspapir.

Få lavet en gratis uforpligtende prisberegning på din rengøring!

Skriv dine oplysninger ind og beskriv, hvad vi kan hjælpe dig med nedenfor. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.