Ejendomsservice

Vi sørger for, at din ejendom er i tip top stand med vores professionelle ejendomsservice.

Vi udfører Ejendomsservice på hele Sjælland
Vi klarer alt fra A-Z inden for ejendomsservice
Én kontaktperson på hele opgaven, så du slipper for besværet
Skræddersyede planer, som er lavet efter dine behov
Gør som +80 andre udlejere og administratorer

Hvilke opgaver kan vi løse inden for ejendomsservice

Renholdelse af grønne områder

Blade, grene, affald og mange andre ting, kan ende på dine grønne områder. Dem sørger vi heldigvis altid for at holde væk.

Renholdelse af fællesområder

Vi er eksperter i rengøring. Derfor sørger vi også for, at dine fællesarealer altid står rene og pæne.

Vinduespolering

Vores eksperter i vinduespolering sikrer, at dine vinduer altid er skinnende rene.

Snerydning

Til vinter er det vigtigt at færdes sikkert på ejendommens områder. Derfor hjælper vi også med saltning og snerydning.

Tagrende rensning

Vi sørger for at rense tagrenderne med faste mellemrum, så dine tagrender altid er klar på det helt store regnvejr.

Og meget mere

Vi er en fleksibel ejendomsservice virksomhed. Derfor kan vi tilbyde rigtig mange ting.
Kontakt os i dag for at høre mere om mulighederne.

Hør hvad vores +160 kunder siger om deres ejendomsservice

Hør hvad vores + 0 kunder siger om deres ejendomsservice
Bo Nielsen

Vi bruger SDS til vores ejendom i Køge og er yderst tilfreds med den service vi har fået indtil videre. Hver gang vi har haft frost, har de været ude og salte vores gangarealer. Vi kan kun anbefale SDS, når det kommer til ejendomsservice.                            

Kasper B

Vores trappeopgange og kældergange er altid rene. Når rengøringsfolkene fra sds kommer forbi er de altid meget omhyggelige og får det hele til at se godt ud, når de går. Vi er også glade for den faste vinduespolering de leverer.                                  

Jens Sejersen

Jeg er yderst tilfreds med det arbejde SDS laver hos os. Vi bruger dem til hele vores ejendom og det ser altid godt ud, når de har været forbi og udføre deres arbejde.                               

Hvorfor skal du vælge SDS til din ejendomsservice?

Omfattende ejendomsservice

Vi tilbyder en helhedsorienteret ejendomsservice. Fra grundlæggende vedligeholdelse til avancerede løsninger, får du alt det nødvendige for at optimere din ejendoms drift og bæredygtighed.

Kundetilfredshed og pålidelighed

Med vores fokus på kundetilfredshed og pålidelighed i ejendomsservice, sikres dine ejendomsbehov effektivt. Vores engagement i kvalitet og rettidighed betyder, at din ejendom altid er i de bedste hænder, når du lader os udføre din ejendomsservice.

Erfaring og ekspertise

Vi har meget erfaring og ekspertise inden for ejendomsservice. Vores mangeårige erfaring sikrer skræddersyede vedligeholdelsesplaner, der matcher dine unikke behov, og forbedrer din ejendoms værdi.

Teknologi og innovation

Vi fører an med teknologi og innovation indenfor ejendomsservice. Vores investering i moderne løsninger sikrer effektiv og omkostningseffektiv forvaltning af din ejendom, med fokus på fremtiden.

De mest stillede spørgsmål om vores ejendomsservice

Nej. Hos SDS har vi ikke binding på vores services. Hvis du vil opsige din faste aftale kan du bare kontakte os og opsige aftalen.

SDS tager imod opgaver på hele Sjælland, Møn og Lolland-Falster. 

Vi kan sende en af vores dygtige konsulenter ud med det samme, så du kan få gang i din ejendomsservice-aftale. 

Når vi skal udregne et tilbud kigger vi på mange faktorer som omhandler opgaven, så vi kan komme med den bedste pris til dit behov.

Hvis du vil have et skræddersyet uforpligtende tilbud, kan du nemt skrive dine oplysninger herunder, hvorefter du vil blive kontaktet af en af vores rengøringskonsulenter.

Vi udfører løbende kvalitetskontroller, så du og vi kan være sikre på, at alt det arbejde vi udfører bliver lavet korrekt.

Du får kun én kontaktperson, så du nemt og overskueligt kan holde overblikket over din ejendomsservice.

Hvor ofte vi kommer forbi din ejendom afhænger af vores aftale. Vi tilpasser vores aftale lige efter dine behov, så du får det du skal bruge for at have en velpasset ejendom.

Tag kontakt til os i dag for at høre mere om mulighederne for en fast aftale.

Få en uforpligtende prisberegning på din ejendomsservice i dag!

  Ejendomsservice på Sjælland

  Vi dækker størstedelen af Sjælland samt øerne og hjælper med alle slags opgaver inden for ejendomsservice. Her er et lille udsnit af nogle af de byer vi bla. servicerer:

  Ejendomsservice Næstved

  Ejendomsservice København

  Ejendomsservice Roskilde

  Ejendomsservice Slagelse

  Ejendomsservice Holbæk

  Ejendomsservice Ringsted

  Ejendomsservice Hvidovre

  Ejendomsservice Køge

  Ejendomsservice Frederiksberg

  Ejendomsservice Vordingborg

  Ejendomsservice Amager

  Ejendomsservice Ballerup

  Ejendomsservice Glostrup

  Ejendomsservice Herlev

  Ejendomsservice Vanløse

  Hvad er ejendomsservice?

  Ejendomsservice udgør en essentiel del af at opretholde optimale forhold i bolig- og erhvervsejendomme. Konceptet dækker over en bred vifte af tjenester, der har til formål at bevare og forbedre ejendommens tilstand.

  Dette inkluderer blandt andet regelmæssig rengøring og vedligeholdelse af grønne områder, rensning af tagrender, vinduespolering mm.. På den måde spænder ejendomsservice over en omfattende palet af opgaver, der alle bidrager til at skabe et trygt, funktionelt og behageligt miljø for både beboere og besøgende.

  Ved at udføre regelmæssig ejendomsservice kan man ikke kun forhindre forringelse af ejendommens fysiske tilstand, men også bevare dens økonomiske værdi. 

  Uanset om det er rengøring eller håndtering af grønne områder, spiller ejendomsservice en afgørende rolle i at skabe og opretholde optimale leve- og arbejdsforhold i enhver ejendom.

  Ejendoms service eksperter

  Hos SDS er vi eksperter i alt inden for rengøring og vedligehold. Derfor har vi også godt styr på alle de forskellige ejendoms service opgaver. Vores ejendoms service bliver udført af vores professionelle medarbejdere, som er erfarne på rengøringsområdet og varetager mange af vores ejendoms service kunder.

  Ejendomsservice Sjælland

  SDS klarer næsten alle opgaver, som hører under ejendomsservice Sjælland. Vi kører til de fleste større byer på Sjælland samt Møn og Lolland-Falster og varetager ejendomsservice opgaver for kunder spredt over hele Sjælland. 

  Ejendomsservice pris

  En ejendoms service pris kan variere meget fra opgave til opgave. Vi kigger på en række forskellige faktorer, når vi skal finde en ejendomsservice pris. Blandt andet mængden af forskellige ejendomsservice områder vi skal dække. Derudover kigger vi også på hyppigheden af vores ejendomsservice besøg samt størrelsen af området vores ejendomsservice skal dække.

  Hvad indebærer vores ejendoms service?

  Vores ejendoms service har alt, hvad du skal bruge for at holde din boligblok, rækkehuse, lejligheder eller andet i tip top stand. Med en ejendoms service fra Service Division Sjælland, sørger vi for at alle dine grønne områder fremstår pænt samt at alle dine fællesarealer er pæne og vaskes ofte. Vores ejendoms service sikrer, at du ikke skal bekymre dig om områdets renhed og udseende.

  Din personlige viceværtservice

  Vores opgaver ligger tæt op ad de opgaver en vicevært normalt har for en ejendom. Derfor kan du bruge os som din professionelle vicevært til din ejendom. Det gør det mere overskueligt for dig, når du kun har en kontaktperson på din viceværtservice, samtidig med at der er en større virksomhed bag, som har ressourcerne til at klare lige netop de vicevært opgaver du har brug for at få løst.

  Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på din vicevært service.

  Få en gratis uforpligtende prisberegning på din ejendomsservice!

  Skriv dine oplysninger ind og beskriv, hvad vi kan hjælpe dig med nedenfor. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.


   Få lavet en gratis uforpligtende prisberegning på din rengøring!

   Skriv dine oplysninger ind og beskriv, hvad vi kan hjælpe dig med nedenfor. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.