Med SDS Facility Service
klarer vi det hele – og lidt til

 Med SDS Facility Service
klarer vi det hele – og lidt til

Optimér din tid ved at samle alle dine facility-opgaver hos SDS, Service Division Sjælland. Det er din nøgle til at frigøre tid og ressourcer til det, der virkelig betyder noget: din kerneforretning. Vi dækker Sjælland, Møn samt Lolland/Falster og er dedikerede til at give dig en problemfri og effektiv løsning på Facility Service.

Få en skræddersyet løsning
Hver virksomhed er speciel, og vores Facility Service-løsninger bliver naturligvis skræddersyet til dine specifikke behov og ønsker. Vi tager hånd om dine fysiske rammer og omgivelser, så det skaber værdi for din virksomhed. Vores gode samarbejde betyder, at vi ikke blot leverer en service, men arbejder efter en skræddersyet plan, der lever op til dine ønsker og krav.

Vi dækker det hele
Kvalitet er kernen i vores arbejde. Vi stræber efter høj kvalitet i alt, hvad vi gør, og vores dedikation sikrer, at du ikke bare får en løsning, men den absolut bedste løsning, hvor det ikke kun bliver nemt, men også overskueligt. Fra rengøring til vedligeholdelse og alt derimellem – vi dækker det hele.

Kontakt os allerede i dag
Og få en 100% skræddersyet løsning, der passer til dine behov, ønsker og et uforpligtende tilbud.

Vi klarer det hele
SDS leverer også gerne miljøvenlige forbrugsvarer som toiletpapir og papirhåndklæder af genbrugspapir og tilbyder udskiftning af skraldeposer og opfyldning af toiletpapir, håndsæbe, papirhåndklæder med videre.

Få lavet en gratis uforpligtende prisberegning på din rengøring!

Skriv dine oplysninger ind og beskriv, hvad vi kan hjælpe dig med nedenfor. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.