Med SDS ejendomsservice
oplever du en ren service

Med SDS ejendomsservice
oplever du en ren service

Oplev en ny standard inden for ejendomsservice med SDS, Service Division SJælland! 

Trappeopgange, kældergange, vaskerier og fælleshuse – hos SDS er vi eksperter i at forvandle dine fællesarealer til en ren fornøjelse. Vi gør ikke bare rent men tilbyder skræddersyede løsninger til andelsforeninger, ejerforeninger og boligselskaber.

Hvorfor vælge SDS som din ejendomsservice-partner?

Professionelle teams
SDS, Service Division Sjælland, klarer rengøringen med vores egne veluddannede medarbejdere samt nøje udvalgte samarbejdspartnere, der er eksperter inden for hver deres felt. Kvalitet er vores nøgleord, og vi leverer til tiden, hver gang.

Én kontaktperson 
Vi fjerner besværet ved at skabe et sammenhængende overblik over alle opgaver. Med SDS behøver du kun én kontaktperson, og vi håndterer alt, så du kan fokusere på det, der betyder mest for dig.

Skræddersyede planer
I tæt samarbejde med dig udarbejder vi en skræddersyet plan, der passer til netop din virksomheds behov. Vores tilbud er uforpligtende, fordi vi tror på, at kvaliteten af vores arbejde taler for sig selv.

Kvalitet og trivsel
Vi prioriterer ikke kun kvaliteten af det udførte arbejde, men også trivslen hos vores medarbejdere. Dette sikrer ikke kun den bedste løsning for din virksomhed, men også det bedste resultat.

Én leverandør løser alle opgaver
Med SDS som din eneste leverandør bliver det nemt og overskueligt at håndtere alle opgaver. Vi er ganske enkelt din totalløsning inden for ejendomsservice.

Tag det næste skridt mod en mere effektiv og professionel ejendomsadministration. Kontakt SDS i dag, lad os lægge en plan – og give dig et uforpligtende tilbud. Din tilfredshed er vores mission!

Få lavet en gratis uforpligtende prisberegning på din rengøring!

Skriv dine oplysninger ind og beskriv, hvad vi kan hjælpe dig med nedenfor. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.