Service Division Sjælland

Et sundt indeklima er vigtigt for børn og unge

Skole- & institutionsrengøring

Skolerengøring samt institutionsrengøring er en af SDS spidskompetencer. Vi ved hvor vigtig en ordentlig rengøring er, både for at børn og personale trives. Samtidig er det vigtigt at hygiejne og forebyggelse mod smitte af diverse sygdomme, er indlagt i de daglige rengøringsrutiner.
Vi sammen sætter rengøringsplaner så rengøringen er tilpasset netop hvor på skolen der skal gøres hvad. Der er forskel på hvor beskidt der bliver i indskolingen, og hvor beskidt der bliver i udskolingen. Derfor er det også en rigtig god ide, at der er fokus på forskellige ting når det gælder rengøringen.
Ligesom på skolerne er der også forskel på institutioner, er det vuggestue, børnehave eller en integreret institution. Behovet svinger også her.
Indeklima for børn og personale er vigtigt for os, derfor bliver rengøringen udført med miljøvenlige rengøringsmidler. Så der ikke er duft forstyrrende stoffer eller andre unødvendige kemikalier i. Så SDS er det sikre valg hvis det gælder trivsel, i et rent indeklima.

Du finder os på

SDS Service Division Sjælland
Maglemølle 25
4700 Næstved
CVR: 33756089

Kontakt os på

T: +45 7241 1001
E: info@s-ds.dk

Profil

Vi tilbyder professionel hjælp inden for vinduespolering, rengøring, ejendomsservice, kontorhuse samt domiciler.

© Copyright 2017