ET SUNDT INDEKLIMA ER VIGTIGT FOR BØRN OG UNGE

Skole & Institutioner

Skolerengøring samt institutionsrengøring er en af SDS spidskompetencer. Vi ved hvor vigtig en ordentlig rengøring er, både for at børn og personale trives. Samtidig er det vigtigt at hygiejne og forebyggelse mod smitte af diverse sygdomme, er indlagt i de daglige rengøringsrutiner.
 
Vi sammen sætter rengøringsplaner så rengøringen er tilpasset netop hvor på skolen der skal gøres hvad. Der er forskel på hvor beskidt der bliver i indskolingen, og hvor beskidt der bliver i udskolingen. Derfor er det også en rigtig god ide, at der er fokus på forskellige ting når det gælder rengøringen.
 
Ligesom på skolerne er der også forskel på institutioner, er det vuggestue, børnehave eller en integreret institution. Behovet svinger også her.
 
Indeklima for børn og personale er vigtigt for os, derfor bliver rengøringen udført med miljøvenlige rengøringsmidler. Så der ikke er duft forstyrrende stoffer eller andre unødvendige kemikalier i. Så SDS er det sikre valg hvis det gælder trivsel, i et rent indeklima.