Service Division Sjælland

Det er vigtigt vores kunder føler sig sikre på et godt samarbejde

Kvalitetssikring

For SDS er det vigtigste tilfredse kunder. Derfor arbejder vi ud fra at levere den højeste kvalitet muligt. Vi gør dette ved at tilpasse hver enkelt rengøringsløsning individuelt til hver eneste kunde. Så hver kunde for sin helt egen rengøringsvejledning, hvor i alt står beskrevet med interval for hver enkel rengøringsopgave.
Vi arbejder ikke med ”efter behov” løsninger, alt er sat i system så man ved lige nøjagtigt hvornår alt fra døre til kabelbakker bliver aftørret.

Kvalitetskontrol

For at sikre os har vi hyppige besøg på vores pladser, både egen kontrol af medarbejdere samt besøg hos kunderne hvor der bliver udfyldt Servicerapport, dette er vores og kundernes sikkerhed at leverancen altid lever op til kontrakten.
Vores medarbejdet er uddannet til at levere den ønskede service, og samtlige pladser bliver tilknyttet fast personale. Så det er kun ved ferie og evt. sygdom at der vil være afløsning på pladserne. Dette sikrer sikkerhed i leverancen, så der altid bliver udført det aftalte på aftalte dage.

Lad os hjælpe med din næste opgave

Ønsker du at vi skal hjælpe med din næste opgave, så kontakt os i dag. Vi finder en løsning og giver gerne et godt tilbud. Skulle du have spørgsmål eller lignende til vores ydelser, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe.

Du finder os på

SDS Service Division Sjælland
Maglemølle 25
4700 Næstved
CVR: 33756089

Kontakt os på

T: +45 7241 1001
E: info@s-ds.dk

Profil

Vi tilbyder professionel hjælp inden for vinduespolering, rengøring, ejendomsservice, kontorhuse samt domiciler.

© Copyright 2017