Image

Skole & Institutioner

Skolerengøring samt institutionsrengøring er én af SDS' spidskompetencer.

Vi ved hvor vigtigt en ordentlig rengøring er – både for børn og voksne(personale) for at de trives. Samtidig er det også vigtigt at hygiejnen og forebyggelse mod smitte af diver (børne)sygedomme, er indlagt i de daglige rengøringsrutiner. 

Hos SDS sammensætter vi rengøringsplaner der er tilpasset den individuelle skole/institution. Der er stor forskel på, hvor beskidt der bliver fx i indskolingen kontra udskolingen. Børnehave kontra skoler m.m. 
Forskellen bliver markant på institutioner (fx. vuggestuer) til børnehave eller en integreret institution. 

Indeklimaet for børnene og personalet er vigtig – også for os. 
Rengøringen bliver udført med miljøvenlige rengøringsmidler (du kan læse mere om vores miljøpolitik nedenfor). Der skal ikke være duftforstyrrende stoffer eller andre unødvendige kemikalier. Med SDS sikrer du trivsel i et rent indeklima. 

Vi tilbyder ligeledes løbende opfyldning af skraldeposer, toiletpapir, håndsæbe, papirhåndklæder – alt med respekt og omtanke for miljøet. 
SDS leverer miljøvenlige forbrugsvarer, derfor tilbyder vi toiletpapir, papirshåndklæder m.m. som genbrugspapir. 

SDS som samarbejdspartner

Hos SDS lægger vi stor vægt på medarbejdertrivsel og gode arbejdsforhold. Vores uddannede medarbejdere gør et fantastisk stykke arbejde for at levere en høj kvalitet til den aftalte tid. 

Nogle områder varetages af vores dygtige samarbejdspartnere. Vi lægger vægt på ordnede forhold og medarbejdertrivsel. SDS står altid for kontakten med jer, hvilket letter arbejdsgangen både hos jer og hos os og sikrer optimal udførelse af det samlede servicebehov. 

SDS - ERVERV

Få en bred vifte af ydelser i høj kvalitet hos én leverandør

Lad os kontakte dig

for et uforpligtende tilbud