Image

Autohuse | Bilforhandlere

Vigtigt er, især for bilforhandlere/Autohuse, at showoom’et, som er det første kunden møder, sikrer en velplejet, glansagtig og ren oplevelse hos deres kunder, der kommer for at handle. 
Derfor er den daglige rengøring af udstillingsområderne, indskrivning samt venteområdet ekstrem vigtig og at de altid fremstår præsentable, skinnende og indbydende. 
Dog er det ligeledes vigtig med rengøring af personaleområder, hvor kunder ikke har adgang. Det skaber personalepleje og det er vigtigt at der er lige så høj standard som i udstillingsarealerne/kunde-tilgang-arealerne. Medarbejderne skal ligeledes møde op til en virksomhed, der afspejler glansbillledet ikke kun udadtil, men forankrer det indadtil. 

Vi tilbyder ligeledes løbende opfyldning af skraldeposer, toiletpapir, håndsæbe, papirhåndklæder – alt med respekt og omtanke for miljøet. 
SDS leverer miljøvenlige forbrugsvarer, derfor tilbyder vi toiletpapir, papirshåndklæder m.m. som genbrugspapir. 

SDS som samarbejdspartner

Hos SDS lægger vi stor vægt på medarbejdertrivsel og gode arbejdsforhold. Vores uddannede medarbejdere gør et fantastisk stykke arbejde for at levere en høj kvalitet til den aftalte tid. 

Nogle områder varetages af vores dygtige samarbejdspartnere. Vi lægger vægt på ordnede forhold og medarbejdertrivsel. SDS står altid for kontakten med jer, hvilket letter arbejdsgangen både hos jer og hos os og sikrer optimal udførelse af det samlede servicebehov. 

SDS - ERVERV

Få en bred vifte af ydelser i høj kvalitet hos én leverandør

Lad os kontakte dig

for et uforpligtende tilbud