Image

Ejendomsservice hos SDS

- med SDS behøver du ikke at feje for egen dør, det gør vi

SDS udfører rengøring af trappeopgange for andelsforeninger, ejerforeninger og boligselskaber. Udover rengøring af opgange, tilbyder vi rengøring af kældergange, vaskerier, fælleshuse m.m.

En ejendomsservice aftale med SDS indeholder SDS egne uddannede medarbejdere samt vores dygtige samarbejdspartnere som er specialister på hver deres område, og som vi har håndplukket med høj kvalitet og levering-ti-tiden for øje.  Hos SDS skaber vi det sammenhængende overblik over alle opgaver, så du kun skal have én kontaktperson: os.

I tæt samarbejde lægger vi en plan for lige præcis din virksomhed og giver dig et uforpligtende tilbud. 
Som kunde hos os, lægger vi vægt på høj kvalitet af det udførte arbejde og medarbejdertrivsel hos SDS, så både medarbejdere og du får den bedste løsning og det bedste resultat. 

Og med kun én leverandør til alle de opgaver, bliver det nemt og overskueligt for jeres virksomhed.

Vi tilbyder ligeledes løbende opfyldning af skraldeposer, toiletpapir, håndsæbe, papirhåndklæder – alt med respekt og omtanke for miljøet. 
SDS leverer miljøvenlige forbrugsvarer, derfor tilbyder vi toiletpapir, papirshåndklæder m.m. som genbrugspapir. 

Under ejendomsservice kræves der mange specialister

Vinduespolering

SDS tilbyder effektive vinduespoleringsløsninger i faste intervaller, der bliver tilpasset kundens behov. Det kan fx være, at indgangspartiet skal pudses oftere end resten af vinduerne, for at præsentere bygningen excellent for gæster. 

SDS pudser både indvendigt og udvendigt, ligesom vi altid sørger for at det indvendige glas i bygningen, fx glaskontorer bliver indlagt i dette faste interval.

Vi kan – ud over normal vinduespolering – også afrense vinduer i nybyggerier samt efter renovering. 

Flytterengøring

SDS har stor erfaring med rengøring af flyttelejligheder, både før og efter håndværkerne har været der. 
Vi har faste priser på alt i lejligheden, så vi altid kan give den eksakte pris og at der ikke kommer nogle uforudsete udgifter i forbindelse med rengøringen ved fraflytningen.

Trappevask

Det er en on-going opgave at vedligeholde en trappeopgang, der konstant bliver brugt af mange mennesker. Hos SDS udfører vi professionelt trappevask, lige så ofte du ønsker. Det giver god livskvalitet for beboerne og en god reference til bygningsejeren. Vores medarbejdere leverer trappevask og service i højeste kvalitet og du vil dermed være sikret et tilfredstillende resultat – hver gang.

SDS - ERVERV

Få en bred vifte af ydelser i høj kvalitet hos én leverandør

Lad os kontakte dig

for et uforpligtende tilbud

  Alt i gulvvedligeholdelse - leverer SDS

  Gulvpleje

  SDS er specialist i at passe godt på alle typer gulve. Samtlige gulvpleje opgaver udføres med absolut mindst gene for kunden. Vi tager hånd om dit gulv, om det er voks, slibning, afresning eller noget helt andet. Vi kan ligeledes tilbyde at lægge nyt gulv qua vores søsterselskab indenfor gulvlægning.

  Tæpperens

  Tæpperensning er meget vigtigt, når det drejer sig om indeklima. Selv ved daglig og grundig støvsugning, samles der meget skidt i jeres tæpper. Vi renser tæpper med tørskum, som løsner snavset fra fibrene og indkapsler det effektivt. Fordelen ved dette er, at det kræver en kort tørretid, så de igen kan bruges, hurtigt efter rensningen. 

  Linoleum

  Linoleum er et naturprodukt og skal derfor passes og vedligeholdes. Linoleum kræver – udover grundig daglig rengøring – også den korrekte kemi. Regelmæssig rengøring er nøglen til et bedre gulv. 
  For gulve, der er beskadigt eller kraftigt slidt, er udskiftning den traditionelle løsning. Hos SDS kan vi dog med en Bona Recoating-behandling tilbyde et hurtigt og meget effektivt alternativ. 

  Vinyl/Gummigulve

  Vinyl- og Gummigulve bør løbende grundrengøres. Med tiden og ved kraftig slidtage, dannes der genstridige pletter og aflejringer, der får overfladerne til at se trætte og kedelige ud. 
  Hos SDS kan vi med et specielt plejesystem fra Bona Care Program give jeres gulve en fornyet friskhed og glans.