Service Division Sjælland

Gulvet er den mest benyttede bygningsdel i næsten enhver bygning

Gulvbelægning

Gulvet er den mest benyttede bygningsdel i næsten enhver bygning. Derfor er 3 faktorer afgørende for valget af den overflade, som vi dagligt går rundt og slider på: Hvor ligger gulvet? Hvordan er undergulvskonstruktionen? Hvad skal gulvet bruges til?
Vi kan ud fra gode håndværksmæssige traditioner, viden og erfaring tilbyde at være med i vejledningen til et godt resultat, der holder mange år fremover. Er du i tvivl om hvilke muligheder der findes, så kontakt os endeligt. Da to gulve sjældent er ens, udfører vi besigtigelse, giver meget gerne løsningsforslag og gennemgang før evt. tilbudsafgivelse og udførelse. Det kan måske endda blive nødvendigt at vi stiller spørgsmål til en eksisterende undergulvskonstruktion.
Vi tilbyder vejledning, besigtigelse og tilbud til private kunder, erhvervskunder og offentlige kunder. Husk – hos os er der ingen opgaver der er for små. Vi sætter det gode håndværk i fokus, og derfor bruger vi ikke megen tid på at deltage i store licitationer og lignende.
SDS Gulve er et firma med gode håndværksmæssige traditioner og megen erfaring. SDS Gulve beskæftiger i sommeren 2016 ca. 16 medarbejdere.

Per Andersen

Gulventreprenør, Direktør
Per Andersen har mere end 20 års erfaring med montering af alle former for gulvbelægning.

Jesper Sindal

Gulvsliber, Formand
Jesper Sindahl har mere end 20 års erfaring i alle former for gulvafslibning, gulvafhøvling og overfladebehandling.

Hvad udfører vi?

Vedligeholdelse, rengøring og rensning af belægninger og gulve efter leverandør forskrifter, af hensyn til leverandørgaranti og som standardudførelse.
Klargøring af undergulve som f.eks. slibning, primning, opretning, minipuds, pladearbejde, spartling, m.v.
Aftagning og bortskaffelse af eksisterende gulve
Gulvafslibning og gulvafhøvling af gulve, trapper, terrasser, overfladebehandling med lak, lud og olie.
Montering af belægning.
Professionel vejledning
Tilstandsrapport af nuværende gulve
Opmåling og tilbudsgivning
Vi udfører de fleste former for overflader som f.eks. linoleum, vinyl i mange kvaliteter, tæpper til erhverv og private, gummigulve, korkgulve, trægulve, laminatgulve, epoxy, poleret beton, flydende gulv konstruktioner, stedspecifikke gulve (alt sammen i de kvaliteter materialerne findes i, såvel miljøvenlige som natur og syntetiske materialer), måtter og indgangszoner, salg af vedligeholdelses produkter.
Alt om belægningerne, egenskaber, data, og meget andet står udførligt beskrevet på producenters/leverandøres hjemmesider, samtidig vil seneste opdateringer være ajourført her så vi henviser til virksomhederne herunder.

Du finder os på

SDS Service Division Sjælland
Maglemølle 25
4700 Næstved
CVR: 33756089

Kontakt os på

T: +45 7241 1001
E: info@s-ds.dk

Profil

Vi tilbyder professionel hjælp inden for vinduespolering, gulve, rengøring, ejendomsservice, kontorhuse samt domiciler.
© Copyright 2017