Service Division Sjælland

Gulvet er den mest benyttede bygningsdel i næsten enhver bygning

Gulvafslibning

Afslibning af nye trægulve

Nye trægulve der ikke er færdigbehandlet, skal slibes inden overfladen behandles. Vi tilbyder både lægning og slibning af dine nye trægulve, men kommer også gerne og sliber et nyt trægulv du har fået lagt. Vi kan udover slibning tilbyde behandling af jeres gulve, med f.eks. lud, olie, sæbe og lak, samt evt. andre indfarvninger. Ludbehandling er en grundbehandling, som skal kombineres med en afsluttende behandling af enten sæbe, olie eller lak.

Gulvafslibning af gamle trægulve

Når lakerede trægulve skal vedligeholdes med ny lak, eller måske gulvene skal afslibes til rent træ igen inden en nylakering, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi beskæftiger mellem 5 og 8 mand hele året i vor afdeling for gulvafslibning, og påtager os alle former for gulvafslibning.

Afslibning af sportshaller

Er lakken på halvgulvet slidt igennem til rent træ? Så er en fuldslibning nødvendigt for et optimalt resultat. Vi sørger både for afslibning lakering samt opstregning af hallen. Vi tilbyder serviceaftaler af halgulve, så vi sikrer at gulvet altid fremstår uden gennemslidning til rent træ. Gennemgang og service bliver udført af autoriseret gulvmand.

Afslibning af trapper

Nye trapper kan afpudses og behandles som man har lyst til, og gamle trapper med fernis kan slibes ned og genlakeres.

Terrasse afslibning

Er jeres terrasse begyndt at se slidt ud? Så er det måske tid til at få den slebet og olie behandlet. Dette forudsætter at der ikke er kommet råd i træet.

Parket reparation

Har du skader på dit parketgulv, så kan vi i mange tilfælde reparerer dette inden en gulvafslibning, således at trægulvet efterfølgende afslibning og genbehandling, vil fremstå uden spor efter skaden.

Vil du vide mere?

Alt om belægningerne, egenskaber, data, og meget andet står udførligt beskrevet på producenters/leverandøres hjemmesider, samtidig vil seneste opdateringer være ajourført her så vi henviser til virksomhederne herunder.

Du finder os på

SDS Service Division Sjælland
Maglemølle 25
4700 Næstved
CVR: 33756089

Kontakt os på

T: +45 7241 1001
E: info@s-ds.dk

Profil

Vi tilbyder professionel hjælp inden for vinduespolering, gulve, rengøring, ejendomsservice, kontorhuse samt domiciler.
© Copyright 2017